Partnerschap

Omdat we het belangrijk vinden dat de juiste mensen ingezet worden. Hebben we ervoor gekozen om de samenwerking aan te gaan met een aantal specialisten.

Henny Tichelaar: oprichter herstel actief, persoonlijk begeleider en leefstijlcoach en specialisme: Autismespectrumstoornis ASS, burn-out en (langdurig) ziekte.

Ik zal de intake met je doen en het begeleidingsplan met je maken, het traject met je starten en daar waar nodig de expertise inroepen van mijn collega’s. Ik ben je persoonlijke coach die je kan helpen bij al je vraagstukken over werk, welzijn en gezondheid. Daarnaast neem ik ook het praktische deel voor mijn rekening als het gaat om maken van een Curriculum Vitae, sollicitatie training en schrijven van een motivatie.

Bert Verhaagen:(persoonlijke) begeleiding en weerbaarheidstraining specialisme: psychische problematiek, verslaving en detentie.

Ik geef weerbaarheidstrainingen voor zowel fysieke als het mentale. Dit doe ik middels een speciaal ontwikkeld programma wat ook aansluit bij mensen met een fysieke of geestelijke beperking. Dit programma heb ik afgelopen jaren mogen gegeven aan cliënten en collega’s binnen de geestelijke gezondheidszorg. De deelnemers hebben veel positieve resultaten behaald zoals: beter in balans, meer zelfvertrouwen, minder angstig en algehele persoonlijke groei.

Soeredj Adjai Chantal roepnaam Soe: paramedisch massage therapeut, focustrainer en oor acupunctuur. specialisme verlichten van fysieke klachten.

Ik ben massage therapeut en kan je helpen bij tal van fysieke klachten denk hierbij aan rug, nek en heupklachten. Daarnaast doe ik ook oor acupunctuur deze wordt toegepast bij zowel fysieke als mentale klachten zoals rugklachten maar ook voor het stoppen met roken, slapeloosheid, weinig energie etc. Mijn focustraining is een mix van mindfulness en ademhalingsoefeningen waardoor je je beter leert concentreren.

Natasja Kleine: (persoonlijk) begeleider en sollicitatietraining

Ik geef sollicitatietraining denk aan het maken van een mooie overzichtelijke curriculum en het schrijven van een motivatie. Daarnaast is er de mogelijkheid voor een telefoontraining en bespreken we hoe je beslagen ten ijs een sollicitatiegesprek in gaat. We kunnen dit één op één doen of in groepsverband.